Mansjettknapper til herre

Populære filter

Vi menn har ikke alltid så mange alternativer når det kommer til smykker og tilbehør, men mansjettknapper er en klar og udødelig klassiker. De fleste av oss har rett og slett ikke mange nok par å velge i, og du har kanskje ikke valgt deg ut noen skjorter i det siste som du kan bruke dem med heller – det kan du gjøre noe med her hos oss i dag!

Ekte smykker, til ekte menn, med mansjettknapper

Mansjettknapper er kanskje noe av det mest varierbare tilbehøret som vi menn kan smykke oss med – opp gjennom tidene har moten med disse forandret seg også, selvsagt, og det er kanskje ikke like vanlig som før å ha familievåpenet inngravert. Men, det finnes mange andre stilige alternativer til deg! Enten du vil ha gull eller sølv, eller kanskje den litt røffere linjen med rustfritt stål, så finnes det mansjettknapper som passer til skjortene dine. Dressen er rett og slett ikke komplett uten, enten det er en dag på kontoret, eller bryllupet. Enten det er ditt eller noen andres. Ekte menn bruker smykker – nærmere bestemt mansjettknapper.

Din egen stil, oppgradert

Det er en myte at vi menn tenker mindre på klær og stil enn jentene – det er like mange av oss som liker å holde plaggene på stell. Men, det er ikke alltid nok, og hvis du vil sette prikken over i-en, anbefaler vi deg å ta en titt på utvalget av mansjettknapper her i nettbutikken på Zalando. Du finner flere titalls forskjellige modeller og stiler, fra de røffe i stål, eller med sterke farger, til klassiske versjoner i gull og moderne, stiliserte mansjettknapper. Valget er ditt – vi på Zalando anbefaler at du har noen å velge i – akkurat som med alt annet, finnes det forskjellige mansjettknapper for forskjellige anledninger!

Sjekk ut