Pensko til herre

Populære filter
384 produkter
naswyn
naswyn
naswyn·

Pensko til herre med stil

Enten du bare bruker dem i julebordsesongen eller du bruker dem hver eneste dag på kontoret og jobben, kan du finne akkurat riktige pensko til herre her hos Zalando allerede i dag. I en fin utførelse fullfører de antrekket ditt slik de skal, og dermed gjelder det bare å velge det paret som sitter best på foten.

Klassiske herresko i imitert eller ekte lær

Mye av det som avgjør om en sko sitter bra på foten din eller ikke, ligger i materialvalget som designerne har gjort. Her kan du velge mellom imitert og ekte lær, og noen ganger er det umulig å merke forskjellen, mens andre ganger er forskjellen svært stor. Behandler du penskoene riktig kan du ende opp med å ha dem i mange år. I julebordsesong etter julebordsesong, for å si det slik.

Dersom dette er sko som du bruker på kontoret eller der du jobber, hver eneste dag, er du nok enda mer interessert i hva sålen er laget av. Ofte kan yttersålene på pensko være svært tynne for å styrke formen til penskoen. Da kan det lønne seg å legge en god innleggssåle inn i skoen for å gi en bedre demping når du går. Heldigvis går utviklingen i riktig retning, og også sålene på pensko er på vei til unik komfort.

Farge etter sesong

Den klassiske penskoen er gjerne enten cognac eller svart, og går til de fleste dresser hele året. Men du kan også driste deg til å velge flere farger, og gå med beige når fuglene kvitrer at det er vår og sommer, cognac når høstløvet faller og svart når snøen nærmer seg eller laver ned. Da får du mer spenst i garderoben din med form og farge, og dersom du også varierer med dressene blir du ikke like kjedelig som når du er forutsigbar lik gjennom hele året.

Men du kan også variere på helt andre måter. Slik som på form. Hos Zalando finner du alt fra kledelige mokasiner til slippers til pensko med snøring. Du finner også forskjellige grader av pensko, slik at du kan velge et par til kontoret og et par til finere anledninger som til bryllup eller andre hyggelige sammenkomster. Slippers i fargen camel kan være en avslappet måte å pynte seg på om sommeren, men noen passer også til stivere anledninger. Se gjennom utvalget her hos Zalando og finn paret ditt allerede i dag.