Bluser til dame

Populære filter
1 457 produkter
nezaspruk
nezaspruk
nezaspruk·

Frisk opp stilen med bluser til damer

Bluser har aldri gått av moten, og er like populært i dag som det har vært i lange tider. Bluser til dame er faktisk mer trendy enn noensinne, nettopp fordi det passer til alle stiler og trender, om det er silkebluse til fest eller en kulere bluse til jeans.

Feminine topper finnes i mange behagelig stoffer, og er et plagg som er lett å ha på seg, bokstavelig talt. De finnes i så mange former, varianter, snitt og detaljer. Det er snakk om perlemorsknapper, sirlige broderier og flotte mønstre.

Bluser til dame har evnen til å friske opp ethvert antrekk og gi nytt liv til det gamle som trenger et lite piff.

Bluser til enhver anledning

Det fine med bluser til dame er at det passer til enhver anledning. De kan brukes på jobb, selskap eller for en vanlig tur til byen.

Blusene finnes som langermede, kortermede og ermeløs. Ermeløse bluser er blitt mer og mer vanlig. De passer med det meste av jakker eller gensere.

Materialene som brukes består av polyester, elastan, lyocell og viskose. Polyester er syntetisk og består av fibre som tåler varme best. Elastan er det som gjør plagget ekstra elastisk, noe som gir bedre bevegelsesfrihet. Lyocell består av naturlige materialer som gir bedre komfort, og som puster godt. Viskose har mye av de samme egenskapene som lyocell i tillegg til å ha lengre holdbarhet. Skal du være mer eksklusiv går du for en bluse i ekte silke.

Bluser til dame kommer i mange varianter. Vide og løse ermer eller oppbrettede, med knapper eller strikk. Hals og utringninger varierer mellom rund, spiss, vid, skjortekrage eller med en halvsirklet form.

Bluser finnes i flere ulike passformer som løse, lange, korte, elastiske og tettsittende. Dette er med på å gjøre det enklere for deg å finne blusen som passer, og til å ha variasjon i garderoben.

Det brede utvalget gjør at du kan finne noe som passer dine preferanser. Du finner ulike typer mønstre å velge mellom. Det er blant annet blomster, sirkler, paisley og ruter.

Blusene som passer med det meste

Det fine med bluser til dame er at du kan kombinere det med andre plagg. Det kan være plagg du allerede har eller noe nytt.

Ermeløse bluser matcher fint med skjørt, dressbukser eller for eksempel jeans med slim fit. For en ny utfordring kan du bruke en BH med sterke farger under en gjennomsiktig bluse. En blazer over dette gir et elegant preg i tillegg. Tilføy gjerne en silkebluse for ekstra farger i hverdagen din.

Det er ganske mye du kan gjøre med en bluse, for eksempel vil en hvit bluse passe med det meste. En hvit bluse passer på jobb eller til andre formelle anledninger. Det funker for eksempel fint til hverdagsbruk, med en fin og enkel bluse for å friske opp dagen for deg selv.

Det fine med å ha flere bluser tilgjengelig i garderoben, er at du da har en bluse til enhver anledning!

For å ta godt vare på blusene dine, anbefales det å følge vaskerådene. Ofte trenger blusene kun lufting i stedet for flere runder i vaskemaskinen. Slik forlenger du også stoffets levetid.