Regntøy til barn - Sport

Populære filter
93 produkter

Regntøy til barn av ypperste kvalitet

Er det noe barn er skikkelig glad i, så er det å plaske i vannpytter. Det betyr at du trenger regntøy til barn som kan takle slike våte aktiviteter.

Det viktigste er at du finner frem til regntøy som holder barnet ditt komfortabel, tørr og varm i samme slengen. Heldigvis er det et bredt utvalg å velge mellom.

Regntøy til barn lages i materialer som nylon og polyester. Dette er de mest brukte stoffene, som har de egenskapene som trengs i en regnjakke.

Flere funksjonelle fordeler i en jakke

Alle aktive barn trenger både en og to regnjakker for å kunne boltre seg ute, når regnpyttene frister og skyene har åpnet seg. Du kan gå for spreke farger, eller bare noe rent barnslig for mer moro. Regnjakken kan matches med et par gummistøvler i samme farge, og vanntette regnbukser. Da gjenstår det bare for barnet å hoppe i pyttene og more seg.

En regnjakke kan være i hardshell, som både er vanntett, vannavstøtende og vindtett. Du kan få flere funksjonelle fordeler i en og samme jakke. Enkelte modeller har også pustende egenskaper i materialene jakken er laget av, og da slipper den minste å bli klam under lek.

Du kan finne både jakker og bukser med vanntette lommer. Dette er en stor fordel, dersom barnet har behov for å holde noe tørt i lommene sine.

Trendy men vannbestandig

Dersom du har en liten hipster som følger i dine egne fotspor, er heldigvis mulighetene mange. Det er en del yttertøy med spennende mønstre, for den som ønsker å skille seg ut. Regnfrakker dekket med barnas favorittdyr kan være prikken over i-en.

Hvis du velger en regnjakke med kule og fargerike mønstre, eller med dyreprint, kan du regne med at regnjakken blir populær og mye brukt. Det øker sannsynligheten for at barna selv ønsker å pakke seg inn i jakken.

Match gjerne jakken med en paraply, bukse og hodeplagg, og vips så er antrekket komplett!