Basketsko til barn

Populære filter
119 produkter

Spirende basketballstjerner trenger solide basketsko til barn

Voksende føtter trenger solide sko som støtter utviklingen og spirende basketballstjerner trenger god støtte i et par solide basketsko til barn. Når barnet ditt skal lære å drible motspillerne og dunke ballen i kurven, er det noe mer enn ivrige heiarop fra sidelinjen som trengs. Nemlig et par solide basketsko med støtte til ankler som beveger seg fra side til side i kampens hete. Her skal det ikke stå på basketskoene, heller ikke når det kommer til trend. Se etter barnets favoritter i både farger og mønster i det brede utvalget som vi har samlet her.

Solid demping og god sprett

Med en god demping i basketskoene tas små føtter vel imot når de lander på banen. Det dempes for de hardeste støtene slik at barnet ditt kan bevege seg fritt på banen i kampen om basketballen. Noen av modellene gir også en ekstra energi tilbake når det tas sats. Her finner du en mengde modeller som har nettopp de egenskapene som en kommende stjernespiller ser etter når føttene skal utvikle seg på banen. Dermed gjenstår det bare for deg å finne frem til de trendy skoene som faller mest i smak hos barnet ditt.

Slitesterke materialer og forsterket beskyttelse

Innersålene og yttersålene er alfa omega for en god basketsko. Her gjelder det å ha grep om banen samtidig som mellomsålene sørger for den energien og den dempingen som trengs. I tillegg er overdelene stort sett laget av pustende tekstil med forsterkede områder og polstring der det trengs. Noen modeller kommer også en ekstra forsterket hæl og tå for å beskytte føttene enda mer. Enten modellene kommer med en syntetisk yttersåle eller en yttersåle av gummi, så er yttersålene tilpasset underlaget på banen slik at barnet ditt holder seg på føttene gjennom hele kampen.