Black friday sko

Populære filter
28 071 produkter

SIKRE DEG SESONGENS NYESTE SKO UNDER BLACK FRIDAY

Et godt og variert utvalg av ulike sko er en helt essensiell del av garderoben. Føttene skal bære deg gjennom hele livet, og det er viktig å ta vare på dem ved å bruke de riktige skoene – enten det gjelder barn, kvinner eller menn.

I tillegg til at skoene selvsagt skal være gode, er det ikke til å unngå at mange velger sko utfra design og stil. For sko kan virkelig gjøre noe med antrekket. Vil du piffe opp de enkle, svarte treningsklærne dine? Velg et par treningssko i neonfarger for å skille deg ut. Er du usikker på hvordan du kan style det nye skjørtet du kjøpte for lenge siden, men som du aldri har fått brukt? Velg et par nude sko med høye hæler som passer til det meste. Men husk å ha med deg et par ballerinasko i vesken for sikkerhetsskyld, så vil føttene dine takke deg senere.

SKO FOR DAME, HERRE OG BARN

Det er ingen hemmelighet at det eksisterer et helt spesielt bånd mellom damer og sko. Skoene setter jo tross alt prikken over i’en på ethvert antrekk. På Black Friday finner du sko med høye hæler, ballerinasko, ankelstøvletter, tursko, sportssko og støvletter – og mye mer.

Det er ikke bare damer som vet å sette pris på sko. Dette er nemlig en stadig viktigere del av den moderne herregarderoben, og menn har også et bredt utvalg av modeller å velge mellom. Velg et par stilige pensko for å imponere på det neste forretningsmøtet eller gå for et par seilersko til den neste ferien.

Ikke minst, så er gode sko helt avgjørende for små føtter som er i vekst. Vi har alt fra de første krabbeskoene og lær-å-gå-sko for de aller minste til ballerinasko, tursko, støvler og sportssko for de litt større barna. Her finner du barnesko for enhver anledning.

FINN NYE SKO PÅ BLACK FRIDAY – UANSETT ANLEDNING!

Under Black Friday finner du sko til alle anledninger. Vi har høye hæler for den elegante kvinnen, kule sneakers for den røffere stilen, gode skoletter til den sure høstsesongen og lette sandaler som er perfekte på varme sommerdager. Velg et par solide tursko med GORE-TEX®-membran og slitesterke såler dersom du planlegger en fjelltur, eller et par lettere joggesko hvis du foretrekker turer i byen. Dersom du ønsker mer spesialiserte sko, finner du også alt fra løpesko og fotballsko til golfsko her. Mulighetene er mange!