Linbukser til herre

Populære filter
58 produkter

Luftige linbukser til herre

Sommerlige, luftige linbukser til herre passer perfekt til sommerlige dager, enten du er på hytta på svabergene, eller om du tilbringer dagene i byen. De er svale og luftige, samtidig som de er stilige. Kombiner med en skjorte og en lett dressjakke, og du kan bruke dem på kontoret også.

Fibrene i linstoffet gir luftingen du trenger på lange, varme sommerdager, samtidig som de er vevd sammen til en tekstil med en kledelig struktur.

Finn frem til luftige linbukser med snor i midjen til late dager på stranda, eller dressbukser i lin til herre som passer til lange kontordager hele året.

Stilige linbukser til enhver anledning

Linbukser er kanskje mest forbundet med sommer og sol, men sannheten er at det finnes en linbukse for enhver anledning. Lin kan være svalende på varme sommerdager, men finnes også i en litt tykkere tekstil til helårsbruk.

Fibrene lager enten en grov, eller en litt finere struktur i en vevd tekstil, og enten du liker ensfarget eller litt mønster i linbuksen, kan du enkelt finne en som passer til din personlige stil. Finn frem til fargen som passer til garderoben din, slik at det blir enkelt å sette sammen et antrekk.

Komforten står skrevet utenpå linbuksene, og du kan enkelt finne frem til et par som du kan bruke som kosebukse hjemme hele året. Den er så stilig at du kan bruke den når gjestene dukker overraskende opp også.

Stor og løs, eller smal og stram linbukse

Passformen til en linbukse til herre er alfa omega. Enten du foretrekker den store og løse stilen, eller om du trives bedre med den smale og stramme stilen, kan du enkelt finne frem til en som passer til nettopp din personlige stil.

Sett sammen et antrekk med en løs og ledig linbukse, en smal t-skjorte og hvite joggesko, og du har et antrekk det er lett å flytte inn i og som passer inn nesten overalt. Eller en smal linbukse til herre med en enkel skjorte over, kanskje til og med en smal linskjorte, og sammen med favorittskoene, kan dette ende opp som jobbantrekk nummer en.

Hos Zalando kan du finne frem til linbukser som du trives i, og som knapt legges i skapet før du bruker den igjen og igjen. Enten du planlegger sommergarderoben eller helårsgarderoben, kan du enkelt finne frem til en favoritt i utvalget vårt allerede i dag. Finn frem til passformen og fargen du trives i, og velg deg en favoritt.