PartnerprogramBli en del av Zalandos plattform

Zalandos partnerprogram gir merker og butikker tilgang til å selge sine varer i 23 europeiske markeder med om lag 45 millioner aktive kunder. Mer enn 3000 merker og butikker samarbeider allerede med oss, og drar fordel av millioner av bestillinger per måned. Varemerker og butikker kan integrere deres produkter og lagerbeholdning i Zalando Fashion Store, og samtidig beholde full kontroll over sitt eget sortiment, prissetting og representasjon av merket. På den andre siden, kan Zalandos kunder nyte godt av et større utvalg og muligheten til å shoppe utallige merker på en og samme plattform. Zalando håndterer både betaling og kundeservice, slik at du slipper å tenke på dette. Samtidig arbeider vi målrettet mot å utvide vår tilstedeværelse og innflytelse i de ulike markedene, optimere shoppingopplevelsen for våre kunder og nå vår visjon om å bli utgangspunktet for mote.
Kontakt oss

  Dine fordeler:

  #1 Tilgang til større etterspørsel

  Ved å benytte deg av Zalandos data, kan du utvikle og implementere en ekspansjonsstrategi i hele Europe, hvor om lag 45 millioner aktive Zalando-kunder venter på å shoppe dine produkter.

  #2 Kontroll over pris & sortiment

  Få fart på ditt nettsalg samtidig som du har full kontroll over prissetting og hvilke varer du ønsker å selge via Zalando.

  #3 Enkle løsninger

  Våre partnere kan benytte seg av tjenester som Zalando Fulfillment Solutions og Zalando Marketing Services. Begge disse tjenestene hjelper deg med å håndtere eventuelle utfordringer ved hjelp av Zalandos teknologi, logistikknettverk og markedsføringstjenester.

  Mer informasjon?

  Klikk her

  Hva med 10% rabatt?*

  Abonner på nyhetsbrevet

  Motta nyheter og stilinspirasjon per e-post fra Zalando

  Rediger dine innstillinger

  Hva er du mest interessert i?

  Les mer under Personvern. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet uten kostnad.