Det svenske merket er velkjent for å kaste motereglene ut vinduet, og skape klassiske hverdagsplagg iblandet edgy, urbane detaljer for ham og henne. Du kan enkelt skape deg en uttrykksfull garderobe som er anvendelig og klar til bruk, samtidig som din individuelle og autentiske stil ivaretas fullt ut. Lek deg med eksperimentell, men samtidig tidløs, casual mote med vågale Whyred.

Forvent det uventede med Whyred

Klassiske parkas, chinos og T-skjorter går som er rød tråd gjennom kolleksjonene, og mange av de øvrige plaggene er også inspirert av disse høyt elskede hverdagsklærne. Her gjenskapes tradisjonelle, historiske plagg med nye, edgy design. Alt av klær, sko og tilbehør har et hint av det moderne, og de unike detaljene skiller dem fra andre merker. Uanstrengt eleganse og spennende kontraster oppnås ved å blande ulike materialer. De uventede kombinasjonene skaper en signaturlook som er særegent for det svenske merket, og perfekt for stilbevisste menn og kvinner som går for en individualistisk, men praktisk hverdagsstil.

Med røtter fra kunst og musikk

Skreddersøm, kunst og musikk er noe av essensen i designet, og merket har dype røtter fra musikk og kunst. De har samarbeidet med en rekke artister opp gjennom årene, og kolleksjonene er fortsett sterkt inspirert av dette. Det kommer til syne i særegne, kreative klær for bevisste, unge mennesker som skaper sine egne regler, både når det gjelder klærne de går med og livet de lever. Bleknet denim, abstrakte mønstre og rock ´n ´roll inspirerte motiv er perfekt når du vil uttrykke din personlige stil og la livsstilen din få komme til syne gjennom antrekket.

Andre favoritter