We are the superlative conspiracy er ordene bak skatemerket Wesc, et klesmerke som gir deg urbane og ungdommelige klær, inspirert fra skatemiljøet i Stockholm. De startet opp i 1999 og har siden blitt et populært merke spesielt for de med en ungdommelig stil, og som liker seg best i komfortable og kvalitetssikre plagg.

Wesc stil og urbane følelse

Noen merker representerer fashionistas og moteverden, mens andre representerer praktiske plagg og idrett. Når det gjelder Wesc er de skapt for alle som føler et fellesskap gjennom skating, snowboarding og en urban stil. Dette merket designer klær som formidler et urbant og aktivt miljø, med stilige klær man kan bevege seg i. De har blitt godt kjente ikke bare i Sverige, men i resten av verden også. Et vellykket konsept som har fått mange tilhengere både i og utenfor skatemiljøer. Stilen deres er tidløs, men moderne. De treffer godt på bruk av kvalitetsmaterialer og god passform som passer til alle. God og myk bomull og sterk denim er noen av materialene som går igjen i deres kolleksjoner.

Allsidig mote med Wesc

Wesc har ikke kun hettegensere og løstsittende jeans som kan brukes til skatesko. De har et allsidig utvalg av moteklær, som passer til både de som liker minimalisme og komfort, og de som elsker å pynte seg. Du finner for eksempel lekre kjoler og bukser som går godt til høye hæler. Dessuten er ytterjakkene fra dette merket svært trendy. Men uansett er det deres tidløse bomullsgensere som består, og disse finnes alltid som en del av merkets kolleksjon. Du får de med og uten hette, med det velkjente merkets logo på brystet. Disse er perfekt til jeans, enten du liker de tettsittende highwaist jeansene, eller løstsittende relaxed fit jeans.