Stilfull hverdag med sko fra Weekend

Trenger du å fornye skosamlingen din? Da bør du sjekke ut de lekre skoene, støvlettene og sandalene fra det spanske merket Weekend by Pedro Miralles.

Hev antrekket med høye hæler fra Weekend

Vi mener det både bokstavelig og metaforisk når vi sier at et nytt par sko med høye hæler kan heve antrekket ditt til nye høyder. Det samme antrekket kan nemlig få en helt forskjellig look ved å variere fottøyet.

La oss ta den klassiske hverdagsuniformen, nemlig jeans med en t-skjorte om sommeren eller med en ullgenser om det er kaldt. Antrekket får et edgy, urbant preg med et par sandaler med høye hæler, mens boots gjør looken din mer rocka. Det er bare å hente frem chunky sneakers om du foretrekker street style, mens støvletter over jeansen hinter om en uanstrengt eleganse.

Vi elsker å fylle opp skapet med lekre sko  

Du trenger ikke å ha dilla på sko for å sette pris på de lekre kolleksjonene til Weekend, selv om de aller fleste av oss stilbevisste jenter vet at sko er et tilbehør vi simpelthen ikke kan få nok av. Et stort pluss er at disse skoene er behagelige å gå med. Det hjelper ikke om antrekket er aldri så stilig, om vi må skjære grimaser på grunn av ubehagelige sko.

Kolleksjonene preges av sko i semsket skinn og med klassiske farger som brunt og sort. Disse er perfekte go-to sko i hverdagen, ettersom fargene passer til det meste du har fra før i garderoben din. Merket har også fargesterke alternativer som du kan bruke til å friske opp stilen din på en diskré, men kul måte.