Filter1

Vossen
Katalog

64 produkter

Er du kresen når det kommer til håndklær? Da er Vossen merket for deg. Fra Burgenland i Østerrike lager over 250 medarbeidere noen av verdens mest moderne håndklær og andre baderomstekstiler. Vossen fyller disse håndklærne med ”En touch av energi” - i henhold til bedriftens motto. Så hvis du er på jakt etter et herlig håndkle eller badekåpe som kan gi deg ny energi etter en anstrengende dag på jobben, så finner du ikke noe bedre enn dette. La deg omfavne av et Vossen herrehåndkle og nyt luksusfølelsen disse baderomsproduktene gir deg. Ingen andre leverandører av håndklær kan by på den samme høye kvaliteten eller sette en like høy standard for økologisk bærekraft. Dette er ren velvære som fås i en lang rekke farger for å imøtekomme enhver smak.

Håndklær fra Vossen - designet med østerriksk ekspertise!

Håndklær og badekåper fra Vossen er ettertraktede produkter for alle som ønsker velvære. Produktene er både maskuline og feminine, og egner seg for alle som ønsker et avbrekk fra stresset i vår moderne hverdag. Det er derfor ingen stor overraskelse at dette er Europas mest velkjente håndklemerke. Oppdag vårt inspirerende sortiment av håndklær og håndduker for dame og kjenn selv hvordan luksuriøs velvære føles. Alt dette og enda mer er bare et klikk unna når du ser deg om i nettbutikken Zalando. Skaff deg ditt favoritthåndkle fra Vossen i dag! Kjøp en badekåpe til herrer her i vår nettbutikk, så vil varene bli levert hjem til deg i løpet av noen få dager.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Badekåper

Badematter