Populære filter
62 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Brillemerket Vogue ble lansert i 1973, og har samme navn som det berømte og høyest ansette motemagasinet i verden - Vogues stil er konstant i utvikling, og er perfekt for ethvert humør. Vogue-stilen skiller seg ut gjennom innovativ design, en lang rekke farger og innfatninger, og gjennom fasjonable detaljer på Vogues brillemal, noe som gjør hverdagsbriller til et hett motetilbehør. Vogue er en pioner på mote ved å levere fargerike og hete trender - for moteelskere som elsker å leve i en verden full av ambisjoner og lyst. Uansett om du trenger tilbehør til sommerkjolen eller bikinien - Vogue sikter seg inn på tilgjengelige prislinjer, samtidig som at det høye motenivået bevares.

Vogue - Kult, trendy og glamorøst!

Vogue-briller deler samme lidenskap for mote som motebibelen de har navnet sitt fra, og med innovativt syn på retrostil bruker Vogue materialer av høy kvalitet inkludert premium acetat og Swarovski-krystaller. Stilen passer alle ansikter, stiler og smaker. Vogues solbriller er laget for kvinner som elsker å bli lagt merke til, og som ser på brillene sine som et uunnværlig motetilbehør. Zalando kan tilby deg en fargerik samling med morsomme innfatninger fra Vogue som passer alle humør og anledninger. Du kan velge mellom en rekke modige former og størrelser, mange av dem som hentet fra 60-tallet.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Smykker dame

Vesker

Sporthatter dame

Strikkekjoler

Fritidskjoler