Filter1

32 produkter

Viktor&Rolf x Zalando presenterer et samarbeid som er både bærekraftig og miljøvennlig, og med topp design. Vi er stolte av å tilby vårt første designersamarbeid som er fokusert på bærekraft, slik at du kan få flere muligheter til å handle fantastisk design som også tar vare på miljøet. Her er det topp design for deg som elsker helt unike plagg.

Innovativ og leken design fra Viktor&Rolf x Zalando

Victor&Rolf x Zalando er en fantastisk mulighet til å kunne få tak i stilige plagg fra designerne som stadig lanserer nye, prisvinnende kolleksjoner. Fra haute couture til unikt design rett hjem til deg, er dette merket virkelig innovative og spiller en sterk rolle i motebildet i dag. Merket ble startet av to nederlandske designere, og har siden 1993 tatt verden med storm med sine fantastiske design. De har en uvanlig stil, og kreativiteten deres gjør at de alltid skiller seg ut. I deres design finner man et snev av lekenhet og humor, men basert på en klassisk stil.

Oppdater stilen med Viktor&Rolf x Zalando

Ved dette samarbeidet har du muligheten til å ta del i den lekne stilen til det nederlandske design-merket. Det er ikke rart at disse er elsket av mange, med sin kreative bruk av farger, snitt og materialer. De kan enkelt kjennes igjen ved deres helt unike kjoler, og på catwalken kan man se deres lekne stil med farger, dukkehoder, og spennende materialer. Her får du eksklusive, samt lekne plagg som passer din moderne og urbane stil. Fra samarbeidet Viktor&Rolf x Zalando bringes en verden av mote tilgjengelig til deg.