1 produkter

Da det fantastiske skomerket Victoria først så dagens lys i en småby i Spania i 1915, klatret de raskt i popularitet. Disse herlige, komfortable og stilige tøyskoene ble navngitt etter skaperens kone Victoria, og siden den gang har de fulgt trendene og utviklingen, og merket har også utvidet sortimentet til å omfatte sko i lær, med samme stilige design. Hver eneste sesong jobber talentfulle designere med å skape nye modeller til Victorias flotte kolleksjoner, selvfølgelig uten å kompromittere selve essensen av deres rundt hundre år gamle design. Fordi de bruker uvanlige og fargesterke materialer i sin produksjon, er skoene utrolig populære blant motebevisste mennesker, for uansett hvilken personlig stil du velger har Victoria tøffe, morsomme og spreke sko som passer til!

Victoria - en sko for alle anledninger!

For den stilsikre mann eller kvinne finner du mye fra Victoria sine herlige kolleksjoner av flotte sko her på Zalando.no. Det utrolig store utvalget av fargesterke, komfortable og fasjonable sko fra Victoria står til din disposisjon, så det er bare å velge din personlige favoritt. Uansett om du velger å bruke dem sammen med et av våre flotte dongeriskjørt eller en stilig cargobukse for den motebevisste herremann, så er stilen upåklagelig. Med et flott utvalg av myke, gode sko av god kvalitet, som du finner i en rekke herlige farger, vil du lett utfylle garderobens behov for snasent skotøy. Finn dine nye favoritt Victoria sneakers her hos oss på Zalando.no i dag - og vær klar for enhver anledning.

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Gratis frakt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Sjekk ut

Sporty Snøresko

Strikkegensere

Fritdsskjorter