Det som nå er en moderne og preppy merkevare for klær begynte i 1997 som en liten svensk bedrift som solgte gamle klær, lagret i en butikk som tilhører grunnleggeren Per Anderssons bestemor. Da klærne begynte å få nasjonal og internasjonal oppmerksomhet, begynte grunnleggerne å designe og lage sitt eget sortiment i 2005. Siden etableringen av den lille butikken for over et tiår siden kan klær fra dette merket nå bli funnet over hele verden i ulike land og verdensdeler. Premium-merket Velour er stolt over å produsere perfekt tilsittende og vakkert detaljerte klær, og merverdien ligger i kundens evne til å skape sin egen stil rundt merkevarens produkter. Velour tilbyr både enkeltplagg og hele antrekk, og de har også formet sine klær med et preppy og tradisjonelt utseende, slik at selv om du kan lage din egen stil er hvert plagg fortsatt Velour. Så lag ditt eget image nå med ZALANDO!

Klassiske klær med en unik vri - Velour

Klær fra denne serien er designet for de som setter pris på moderne trender, men som også har sitt eget unike utseende, og Velour tilbyr standard klesplagg med en egen vri. I denne kolleksjonen er en rekke skjorter og t-skjorter som kan brukes for både uformelle og formelle begivenheter, samt et utvalg av kåper, jakker, gensere og cardigans som kan brukes over hvert antrekk med stil. Fargene som brukes av dette merket er bevisst nøytrale med en dash av fargerik egenart. Alt for et stilig og raffinert utseende, og et plagg fra denne kolleksjonen passer garantert inn med resten av garderoben din uten problemer. En elegant stil som vil tillate deg å være individuell og trendy, så sjekk ut denne varierte kolleksjonen fra Velour hos ZALANDO.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Adidas Originals

Vesker og bager

Peeptoe Ballerinasko

Leggings

Tørkler, Skjerf og Sjal