accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE NORGES FAVORITTMERKER

100 DAGERS ÅPENT KJØP

FRI FRAKT OG RETUR*

Me. Unlimited.

Se videoen

Mote uten begrensninger. Akkurat som deg.

Det er mange måter å uttrykke sin personlighet på. Med mer enn 1900 merker i vårt sortiment, hjelper vi deg å gjøre nettopp dette – med stil. Fra dristige looks til avslappet sjarme – møt våre fire uredde kvinner og la deg inspirere av deres unike stiler.

BETH
DITTO

«Vær deg selv! Jeg kan ikke undergrave den jeg er, og det tenker jeg heller ikke å gjøre. De kan mene akkurat det de vil.»

Shop stilen
Se videoen

Beth har en attityde som er en rockestjerne verdig, noe som også gjennomsyrer alt hun gjør. Hennes unike fremtoning og personlighet inspirerer kvinner over hele verden til å akseptere seg selv, akkurat slik de er. La deg inspirere av den amerikanske sangeren og låtskriverens stil og sett ditt eget preg på den.

Oppdag Beths stil

HANNE GABY
ODIELE

«Jeg lar ikke andre mennesker definere hvem jeg er. Den eneste som kan gjøre det, er meg selv.»

Shop stilen
Se videoen

Hanne Gaby er ikke redd for å la hennes banebrytende individualitet gjenspeiles i hennes personlighet eller stil. Hun bruker sin unike bakgrunn til å skape oppmerksomhet rundt hennes engasjement for intersex. Den belgiske modellen står for det hun tror på, noe som gjør henne til en av de modigste og dristigste karakterene i moteindustrien i dag.

Oppdag Hanne Gabys stil

ALEXANDRA
WESTER

«Ha et åpent sinn og gå dine egne veier. Det er alltid noe nytt å oppdage.»

Shop stilen
Se videoen

Alexandras stil veksler mellom sporty på banen og glamorøs på den røde løperen – akkurat slik hun liker. Til tross for sine høye ambisjoner og nesten uoppnåelige mål, har den tyske friidrettsstjernen en ydmyk fremtoning. Det er alltid nye måter å vise frem hennes mange sider.

Oppdag Alexandras stil

SONIA
BEN AMMAR

«Jeg er en drømmer og en smule uforutsigbar. Jeg kommer alltid til å være et barn.»

Shop stilen
Se videoen

Sonias stil er casual, men med en klassisk touch – akkurat som den franske modellen og sangerens avslappede attityde. Når hun ikke studerer, synger, går på catwalken eller er involvert i diverse humanitære prosjekter for å hjelpe flyktninger, drømmer hun om sine neste store mål.

Oppdag Sonias stil

You are unlimited

«Unlimited» handler om å finne ut hvem du er. Ikke å tilpasse seg hva andre mener, men å ha friheten til selv å uttrykke hvem du er – uansett hvem eller hva du ønsker å være. Oppdag sesongens nye motetrender og finn noe som passer deg og din stil.

Oppdag alle stilene