Uniforms for the Dedicated er et ferskt klesmerke fra Sverige som er behagelig, moderne og som leker med naturen. Klesmerket ble grunnlagt i 2007, av kunstnere, musikere, filmskapere og designere, som med nysgjerrighet og stor ambisjon, klarer å utforme et produkt og en merkevare bærekraftig over tid. I tillegg til klær er kunst, musikk og film prosjekter som blir til liv i Uniforms of the Dedicateds lokaler i Stokholm og Gøteborg. Tanken bak disse nye favoritt plaggene dine er at de skal vare lenge, og de skal eldes med stil. Plaggenes materiale håndplukkes og er i hovedsak laget av naturlige materialer, det gjør at klærne blir tøffere og stiligere når de brukes og slites. Uniforms for the Dedicated sine flotte herreklær lyser av forkjærlighet for funksjon og detaljer, og det er slett ikke umulig å finne sin favoritt t-skjorte her. Eller hva med en tidløs treningsjakke?

Nå finner du Uniforms for the Dedicated hos Zalando

Gjengen bak Uniforms of the Dedicated klarer med glans å skape en behagelig, moderne, men tidløs stil som passer den lekne og tidsriktige mann. Her finner du skjorter til menn som fort blir en vinner i klesskapet og du klarer fint å finne en stil ikke alle venner har lik. Leter du etter klassiske, men behagelige og stilsikre herreklær, klikker du deg inn på Zalandos nettbutikk, og du vil føle deg hjemme. En kul design skjorte til dressen, eller hva med en rød genser til jeansen? Besøk oss på Zalando.no og ta en titt på våre favoritter, kanskje du finner din?

Vår service er alltid kostnadsfri. Frakt, retur og kundeservice er gratis og enkelt.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Vår kundeservice er her for å hjelpe deg. Ved spørsmål kan du kontakte oss gratis på 800 12 008, eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Genserestrikkejakker

Finskjorter

Strikkede Cardigans

Accessories Herrer Slips