Katalog

4 produkter

En klokke fra Triwa er mer enn en klokke - enten du går nedover gaten i Oslo eller du bor andre steder i landet så vil en klokke fra Triwa sørge for at du stikker deg ut i mengden. Triwa kommer fra våre moteriktige naboer i Sverige, og klokkene finnes i en rekke farger slik at du kan bytte etter humør. Klokker fra Triwa vil komplimentere et hvert antrekk, og takket være de spennende materialkombinasjonene har klokkene alltid et særegent preg. Siden starten i 2007 har Triwa rukket å spre mye glede, uansett din foretrukne stil – så finnes det en Triwa-klokke for deg.

Triwa – klokker med det lille ekstra

Vi kan stole på svenskene når det kommer til mote, også når det gjelder trendy tilbehør. Klokkene fra Triwa er et strålende bevis på akkurat dette. Dette er armbåndsur som vil ta deg knirkefritt gjennom dagen, fra den ene avtalen til den neste. Disse klokkene kommer i lekker fargerik design og er stilsikre så det holder! Her hos Zalando er vi stolte av å tilby deg disse klokkene i vår nettbutikk, så hvorfor ikke kjøpe en stilsikker klokke allerede i dag? Triwa er alltid tidsriktig, slik klokker burde være!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål rundt din bestilling, trender eller Zalandos vareutvalg? Kontakt vår kundeservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Solbriller Dame

Klokker

Klokker herre

Salg på Klokketilbehør Dame