Triangel BH har sitt spesielle navn fra formen på cupen. De er skåret som en trekant, og er noe ulik den klassiske BH med runde kopper i front. Den mangler den push up funksjonen som mange andre brystholdere har, og den har ingen ekstra innlegg. En Triangel BH passer best til små damer, med yndige bryster. I det store utvalget til nettbutikken Zalando.no kan du finne et rikt utvalg av Triangel BH på salg. Søte BH’er som fremhever din naturlige skjønnhet, nå på tilbud. Selv med enkle kutt og lette materialer gir en Triangel BH deg tilstrekkelig støtte. Stroppene kan justeres så den passer perfekt til din kropp. Prøv en skjønn BH under den lette sommerblusen - eller en singlet. En lett og behagelig Triangel BH shopper du på tilbud fra nettbutikken Zalando.no.

Triangel BH - for mer bevegelsesfrihet i hverdagen, nå på salg!

På grunn av det lette stoffet er dette en BH som er å foretrekke på de varme dagene om sommeren. Ingen annen BH kan tilby så mye komfort som en Triangel BH. Feminin og sexy på samme tid, Zalando.no har de beste BH’ene som finnes på markedet. Vi har de hotteste undertøys produsentene som kun er opptatt av å lage det beste undertøyet for deg! Med en flott BH og matchene truse blir du lekker innerst, og med det som utgangspunkt er det ikke vanskelig å skinne i alle slags antrekk. Få den selvtilliten du fortjener og bestill deg en nydelig Triangel BH fra nettbutikken Zalando.no. Vi har salg på det du har på ønskelista.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Andre interessante produkter

Passionata

Sanetta

Hanro