TRENING

Vi har klærne og utstyret du trenger

Shop alle produktene

Finn ditt utstyr

Sømløse sportsklær

Glem tights som gnager og treningstopper som ikke sitter som de skal. Takket være sømløs teknologi, kan du trene komfortabelt i sportsklær som både ser og føles behagelig mot kroppen.

Jaleh Firouzbakht

Seniorkjøper i Zalandos sportsavdeling

Find your match

Sports-BH-guide

Ulik trening trenger ulik støtte. Vår BH-guide hjelper deg å finne rett sports-BH for deg. Svar på våre enkle spørsmål - så finner du den rette modellen for din trening.

Toppmerker

Treningsshop for dame

Det finnes mange gode grunner til å trene regelmessig. Trening og fitness gjør deg blant annet sterkere både fysisk og mentalt, gir deg ekstra overskudd i hverdagen og øker forbrenningen din. Enten du er en hobbymosjonist eller en supersprek fitnessguru, så vet du at motivasjonen går i bølger. Da er det godt at det finnes så mye lekkert treningstøy på markedet som hjelper deg å holde motivasjonen oppe. Før var treningstøy bare en nødvendig uniform man trengte for trening, men nå har treningstøy blitt mote. Så bytt ut ditt gamle og uinspirerende treningstøy med moteriktige og innovative design fra Zalandos online treningsshop for dame.

Her finner du hundrevis av produkter fra ledende sportsmerker som setter funksjonalitet, passform og kvalitet i høysetet. Uansett om du driver med kondisjonstrening, styrke, yoga eller pilates, så har vi utstyret som hjelper deg å yte ditt beste under treningen. Fra topper og t-skjorter til tights og shorts – sett sammen ditt favoritt treningsantrekk i dag og fullfør looken med et par matchende treningssko og en treningsveske. Med alt fra premiumvarianter til rimeligere godbiter, er det enkelt å finne noe som både passer din stil og din lommebok. Vink farvel til fulle sportsbutikker med lange køer og korte åpningstider, og gjør handelen i ro og mak fra din egen stue her i vår døgnåpne nettbutikk.

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.