Ønsker du deg en uanstrengt, men samtidig moderne stil med rette snitt? Rene farger og spennende silhuetter? Da bør du sjekke ut den seneste kolleksjonen fra Tibi som blander amerikansk New York stil med pulsen fra Hong Kong. Klærne passer like bra på jobb og skole som til hverdags og fest.

Tibi - New York møter Hong Kong

Amerikanske Amy Smilovic lot seg inspirere av lokal kultur og design under et besøk i Hong Kong. Den tidligere designstudenten bestemte seg for å etablere klesmerket Tibi, som så dagens lys i 2003. Kolleksjonen byr på oversizede gensere, topper med cut-outs og kjoler med bare skuldre. Enkelt design med spennende silhuetter og rene farger. Amy mener at det er mest sexy når en kvinne kombinerer en kjole med flate sko, og kolleksjonen inneholder derfor en rekke flate sandaler i ulike farger. Skreddersydd design med tidløs modernitet.

Moderne og uanstrengt med rett snitt

Dersom du ønsker deg en avslappet feminin stil er Tibi merket for deg. Liker du å gå med bare skuldre, å vise frem midjen, eller pakke deg inn i en stor og god genser så vil du helt sikkert finne en eller flere favoritter her hos Zalando. Skoene og klærne kommer i rene farger, og kan lett kombineres eller matches med andre merker du finner her i nettbutikken. Så hvorfor ikke kle deg i en lang kjole med bare skuldre og arkitektoniske linjer til et par sandaler til neste fest?

Andre har også kjøpt