15 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Three Floor startet opp i 2011, og har raskt klart å klatre opp på et høyt nivå blant flotte merker. De feminine, utsøkte kreasjonene som fyller alle kolleksjonene har blitt favoritter hos kvinner over hele verden, og den suksessen har de fortjent. Fokuset på både hele former, rene linjer og forseggjorte detaljer er fremtredende, og definitivt verdt å oppleve.

Vær stolt av stilen din, med Three Floor

Uansett hva slags stil man er, og uansett hva slags person man er, skal man være stolt av den man er. Three Floor feirer det feminine og myke, samtidig som kjolene fremhever de skarpe kantene som de fleste av oss kan ha av og til. Det er aldri feil å vise frem de forskjellige sidene sine, og med Three Floor er det ingen sak å få frem alle de beste du har. Kjoler er nok det plagget som vi bruker alt for sjelden – det finnes jo rett og slett ikke anledninger nok! Dette merket har sørget for at du kan lage dine egne anledninger til å bruke kjoler – for nå finnes det kreasjoner for både hverdag, fest, skole, jobb og fritid. Bra, sant?

Feminine kreasjoner med rom for din egen stil

Av og til kan det kanskje føles som om stilen din dikteres litt når man har på en kjole – det er tross alt begrenset hvor mye man kan gjøre når antrekket bare består av ett plagg. Men Three Floor lar deg ha kontrollen ved å designe kjoler med kombinasjoner av stoffer, både gjennomsiktige eller blonder, som du kan velge om du vil ha noe under eller ikke. Eller kanskje ha en vest over? Sjekk ut alle de fantastiske mulighetene her hos oss på Zalando i dag! Det kommer du ikke til å angre på. Three Floor har kjolen du har lett etter.

Andre interessante produkter