Populære filter
88 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
polasobun
polasobun
polasobun·

Slipp løs din grungy punk med The Ragged Priest

Det er britisk, det er innovativt, og det er velkjent for sitt helt særegne uttrykk som er et rent punchy skrik i sosiale medier. Det er ikke uten grunn at The Ragged Priest er blitt ansett som et kult-merke helt siden oppstarten i 2007. For her får man trendbevisste kolleksjoner, som samtidig opprettholder en merkbar grunge-estetikk med litt punk krydret inn i det hele.

Dette livlige London merket ønsker rett å slett å rocke opp antrekkene. Om det er punk eller grunge – de inspirerer med intense kontraster og uvanlige former, og kombinasjonen med direkte frekke prints er slående og lar deg virkelig utfordre stilen din.

Slå deg løs, og ha det gøy med The Ragged Priest kolleksjonene. Her skal alle få sin plass.

Punk deg opp med The Ragged Priest klær

Det er herlig og fargesprakende, og samtidig finner du også litt mer nedtonede plagg innimellom. Med The Ragged Priest kan du aldri være helt sikker på hva som dukker opp. Dette gir en fantastisk mulighet for å utvide garderoben og utfordre deg selv.

Fra miniskjørt som stiller med bein i nesa, til jumpers i den mest posete og behagelige passformen, og trykk på de ulike trøyer og skjorter som kan passe for både det minimalistiske og det punchy. Her finner du kombinasjonene for akkurat din dag, eller mer passende muligens, din tur ut.

Ettersom dette merket er såpass livlig og variert, med et bredt spenn, og et stort utvalg av passformer, er det bare å slå seg løs og se hvordan du kan kombinere med det andre du har for å skape din personlige «look». Vil du være mer rocka og goth? Eller livlig, fargerik og punk? La deg inspirere, så får du begge deler med The Ragged Priest.

Trendbevisst bort fra mainstream stilene

Det er trendy, men langt fra mainstream. Med The Ragged Priest klær får du for eksempel aktuelle denimtrender uten å falle i fella for å fremstå mainstream. Dette gjør The Ragged Priest ved å bruke mer enn bare trykk og former, også de små detaljene skiller seg ut.

Der for eksempel andre i beste fall bruker små hull eller rutete områder, har alltid The Ragged Priest en ekstra punch. Rektangulære hull og kule mesh-komponenter garanterer et overraskende utseende, hvor mulighetene tas helt ut. Det er like lekkert som det er rått.

Det er vanskelig for oss hos Zalando å peke ut en enkel stil fra The Ragged Priest. Dette merket er variert og mangfoldig, gir muligheter for alle former og kvinner, og det er en ren glede å bla gjennom kolleksjonene. Her skal enhver punk slippes løs.