Grunnlagt på 80-tallet i München, Bayern av Winfried Schechinger. Motemerket har blitt svært populært gjennom årene som har gått siden de så dagens lys. Mest kjent er de for kvalitet og kul design i fohold til funksjonsklær. Selskapet er fortsatt i fullstendig eie av familien Schechinger, de har åpnet en produksjonsfasilitet i Ho Chi Min, Vietnam hvor all produksjon skjer. De tilbyr guidede turer rundt fabrikken for å vise kvaliteten på produksjonen. Tatonka ble verifisert SA8000-Norm i 2011, en internasjonal anerkjennelse av et miljøvennlig og veldedig selskap. Tatonka er hva indianerne i Nord-Amerika pleide å kalle bisonoksen, noe som er blitt logoen til dette merket.

Tatonka - din vinterustning

Bisonoksen er et av de dyrene som har tilpasset seg de forblåste og iskalde delene av jordoverflaten, og i sitt eget område er den en av de eldste dyreartene. Dette er noe Tatonka vil sammenligne seg selv med, da deres gode kvalitet og funksjonelle klær gir deg Bison beskyttelse mot naturens harde elementer. Tatonka har dedikert seg selv til å produsere klær og utstyr som kan gi god beskyttelse selv på de hardeste og mest ekstreme ekspedisjoner. Dette er hardcore vinterklær som vil holde deg varm gjennom de lange melankolske vintermånedene. Nå på Zalando.no!

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Andre interessante produkter

Fjellstøvler

Fritidsutstyr

Sportryggsekk