Filter1

Taifun
Katalog

40 produkter

I begynnelsen av den eksepsjonelle suksesshistorien bak Taifun fantes det en visjon om å kunne kombinere mote, livsstil og erfaring til ett. Gjennom intuisjon, visjon og pågangsviljen til grunnleggerne og det sterke teamet deres har et internasjonalt mote- og livsstilsselskap blitt til. Dynamisk, spennende, moderne, kvalitetsbevisst og uimotståelig feminint er bare noen få av adjektivene som du muligens har hørt sagt om dette merket! Taifun gir deg høykvalitetsmote over hele verden, og en viss holdning til livet. Merket åpner opp nye muligheter uten å miste sin egen, moderne og sofistikerte stil. Taifun representerer en livsstil som er trendsikker, og er en ekte mester i detaljer. Taifun introduserer en look som virkelig understreker personligheten.

Taifun - individualitet og teft for mote

Taifun Clothing Collection er et internasjonalt motemerke for den kresne og moteriktige kvinnen. Taifun har et utvalg av feminine, trendy silhuetter som gir kundene friheten til selv å utvikle sin egen, personlige stil. Taifun-kolleksjonen kombinerer det moderne med det innovative, og har høy stilkompetanse. Nøye utvalgte materialer og unge snitt gir hvert eneste plagg det spesielle uttrykket du ser etter. Taifun-kolleksjonen har kjoler, kåper, skreddersydde jakker, bukser og jeans, og alt er tilgjengelig her i nettbutikken Zalando. Se gjennom vår katalog på nettet, og oppdag mote slik du aldri har sett dem. Med Zalando er netthandel enklere og mer moro enn noen gang før.

Kostnadsfri frakt, retur og kundeservice hos Zalando.

Hos Zalando får du alltid fri frakt i Norge!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no