Er du av den oppfatning at funksjonalitet og design ikke kan gå hånd i hånd? Ja, da har du tydeligvis ikke oppdaget skoene fra Supra enda. Her har du en god mulighet til å bedre kjent med Supra, merket som gir deg de ultimate skateskoene. Skoene fra Supra er ikke bare superkomfortable, de er kule på en måte som ikke bare slår an på rampen, men som du faktisk også kan bruke på jobb! Merket er relativt nytt, men de som jobber hos Supra har vært opptatt av skateboarding lenge før oppstarten i 2006. Med andre ord har Supra god kjennskap til sporten, og menneskene som elsker den. Supra er et autentisk merke som drar inspirasjon fra kjente skatere som Chad Muska og Terry Kennedy – med Supra kan du være sikker på at du får ekte vare!

Supra – Kule sko til skateboardet

Skoene fra Supra er ikke bare kule, de fungerer ikke bare bra på brett, de er også laget i enestående materialer som gjør de slitesterke og vanntette. Her hos Zalando kan vi tilby deg en rekke skatesko fra Supra, vi har modeller både for gutta så vel som for jentene. Hvorfor ikke bestille ditt favorittpar i dag? De er laget for å tåle alt slags vær, og de ser skikkelig kule ut på foten!

Kostnadsfri frakt og retur hos Zalando.

Gratis frakt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Kjøpes ofte sammen med

Skatesko Dame

Sneakers Høy

Relaxed Fit Jeans

Vinterjakker