Filter1

Stylein
Katalog

33 produkter

Elin Nyström lanserte sitt luksusklesmerke i 2001 og har siden fått internasjonal anerkjennelse for sine unike serier med damemote som nå selges over hele verden. Stylein er en merkevare kjent for sin harmoniske blanding av klassisk og moderne stil, noe som gjør deres kolleksjoner attraktive for stilbevisste kvinner i alle aldre. Dedikert til å levere elegante, sofistikerte stiler til kvinner med en lidenskap for tidløse trender å investere i, er Stylein-klær ikke bare et løft for garderoben din, men også et tidløst klesplagg som kan bæres med stolthet i årene som kommer. Enten du ønsker et plagg du kan bruke hele tiden, eller en ekstra spesiell gjenstand å spare til en spesiell anledning, har Stylein et fantastisk utvalg av dameklær i et bredt spekter av stiler, farger og snitt, hver med det lekre og stilige signaturutseendet som man forbinder med dette fantastiske svenske klesmerket.

Stylein - Finn frisk og feminin mote for kvinner!

Offbeat-snitt møter dempede farger for enkle, men karakteristiske design som aldri unnlater å tiltrekke seg oppmerksomheten ved enhver anledning. Perfekt for jobb og alle formelle anledninger, disse klærne er et fantastisk valg for travle kvinner som ønsker å gå fra sofistikert til seriøs stil på et øyeblikk ved hjelp av noen hæler og en dash med leppestift. Selv om Styleins kjoler kommer i en palett med mørkere nyanser, er designet på disse plaggene ultrafeminine og smigrende, og gir deg en fantastisk silhuett som du simpelthen vil elske å vise frem! Styleins maxikjoler er et spesielt kult valg for kvinner som ønsker en kjole som kan brukes hele året - flørtende og sommerlig med noen sandaler i solen, men elegante og oppsiktsvekkende med en smart jakke og høyhælte støvler om vinteren. Du kan se den henrivende kolleksjonen av dameklær fra Stylein her hos Zalando.

Ingen skjulte kostnader.

Frakt er alltid gratis hos Zalando. Få varen tilsendt raskt og trygt!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no