Det danske klesmerket for kvinner, Storm & Marie, som Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen står bak, er et resultat av lidenskapen til mote og design. Når de går i gatene i New York, Paris eller Tokyo og passerer en kvinne kledd i Storm & Marie klær er det som en drøm som har gått i oppfyllelse. Storm betegner det energiske det opprørske og noe som er utemmet, mens Marie symboliserer det delikate det stilige og det elegante. Med tanken "mote må være slitesterk" kommer Storm & Marie med elegante og søte klær til kvinnen som ønsker en selvsikker stil.

Pynt deg med klær fra Storm & Marie

Du blir et blikkfang på gaten med en herlig rosa topp i 100 % silke, eller hva med å gå for en bluse i sort og piff den opp med en kul jakke og stilig tilbehør som kledelige smykker, myke skjerf og røffe pumps. Noen ganger er det lov å si «more is more», og pynte seg fra topp til tå, og bli lagt merke til! Tidsriktige og sporty blir du i shorts, lekre strømper og høye støvletter, det er lov både vinter så vel som sommer. Motsetninger tiltrekker hverandre, kler du deg i denne litt rebelske stilen til Storm & Marie, som vil få frem det opprørske og samtidig elegante, vil du få oppmerksomhet for din gjennomførte stil. Klikk deg inn i dag på Zalando.no og du vil kunne velge og vrake i vårt flotte utvalg!

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Få varene tilsendt kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis hos Zalando.

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Zalando tilbyr full returrett!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 800 12 008 eller kontakt service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Joggebukser

A-lineskjørt

Bluser