PLUS SIZE

Finn din perfekte passform

SE UTVALGET

Marin inspirasjon

SE NYHETER

Sommer på kontoret

SE MER

Urban sporty

SE TRENDEN

Finn dine favoritter

Omfavn dine kurver

A-form

O-form

X-form

V-form

A-form

O-form

X-form

V-form

A-form

Fokuser på overkroppen og gå for dristige og fargerike overdeler – gjerne med detaljer eller mønster. Med et par slim-flared bukser får du et velbalansert look.
SHOP TIL A-FORM

Mange tenker kanskje på plus size som en litt kjedelig kategori, men den rommer mange flere moteskatter enn man kan forestille seg. Plus size er nemlig så mye mer enn bare en kategori, plus size er alt som finnes av mote, og bare fantasien setter begrensinger for hvordan man kan kle seg. Det er faktisk lett å ha en personlig stil hvis man går med plus size klær, man må bare tørre å leke litt. Det finnes et mylder av jeans, kjoler, topper, dressbukser, skjørt, badetøy, tunikaer og buksedresser der ute, bare for å nevne en liten del av all den fantastiske moten som designes og produseres i plus size.

Skjønnhet kommer i alle størrelser

”Bigger is better” er et kjent engelsk slagord, og det er et slagord det er lett å kjenne seg igjen i. De siste årene har flere og flere motemerker satset på såkalte plus size kolleksjoner, og motemagasinene begynner å ta sitt samfunnsoppdrag mer alvorlig ved å vise vanlige kvinner i vanlige størrelser i sine motereportasjer, og ved et par anledninger – også på forsiden. Og hvorfor skulle de ikke det? Vanlige kvinner er det vakreste som finnes, og den viktigste accessoiren av alle, den heter jo selvtillit.

Våg å prøve noe nytt

Mote skal være lek, og det er lov å prøve seg frem til man finner både morsomme antrekk til hverdags og litt mer konservative plagg til kontoret. Mange som går i plus size velger ofte løse tunikaer eller andre topper, men hva med å prøve en tettsittende kjole? Som sagt, den viktigste accessoiren heter selvtillit, og du kan gå med akkurat hva du vil selv om du bruker plus size!

ra så komplicerat. Hitta minimalistiska basplagg som kan matchas i den oändliga och kombinera dem med några plagg med trendiga detaljer som spets och paljetter, mönster som leopard och paisley eller material som sammet och skinn. En pennkjol är en modeklassiker som ger dig en chic look och kan bäras till såväl den bohemiska off-shoulder blusen som den rockiga t-shirten. En annan favorit som är som klippt och skuren för kvinnor med former är den knälånga klänningen med markerad midja. Bär den gärna med ett par skor med blockklack och accessoarer i dova färgtoner. För en mer avslappnad look som visar dina vackra former, satsa på en svart jumpsuit och ett par sneakers i retrostil – perfekt för en dag på stan.

Vis mindre