PLUS SIZE

Tidløse klassikere og nye trender i størrelse 44–56

Se utvalget

Lag på lag av stil

Se utvalget

Finn dine favoritter

Omfavn dine kurver

A-form

O-form

X-form

V-form

A-form

O-form

X-form

V-form

A-form

Fokuser på overkroppen og gå for dristige og fargerike overdeler – gjerne med detaljer eller mønster. Med et par slim-flared bukser får du et velbalansert look.
SHOP TIL A-FORM

Mange tenker kanskje på plus size som en litt kjedelig kategori, men den rommer mange flere moteskatter enn man kan forestille seg. Plus size er nemlig så mye mer enn bare en kategori, plus size er alt som finnes av mote, og bare fantasien setter begrensinger for hvordan man kan kle seg. Det er faktisk lett å ha en personlig stil hvis man går med plus size klær, man må bare tørre å leke litt. Det finnes et mylder av jeans, kjoler, topper, dressbukser, skjørt, badetøy, tunikaer og buksedresser der ute, bare for å nevne en liten del av all den fantastiske moten som designes og produseres i plus size.

Skjønnhet kommer i alle størrelser

”Bigger is better” er et kjent engelsk slagord, og det er et slagord det er lett å kjenne seg igjen i. De siste årene har flere og flere motemerker satset på såkalte plus size kolleksjoner, og motemagasinene begynner å ta sitt samfunnsoppdrag mer alvorlig ved å vise vanlige kvinner i vanlige størrelser i sine motereportasjer, og ved et par anledninger – også på forsiden. Og hvorfor skulle de ikke det? Vanlige kvinner er det vakreste som finnes, og den viktigste accessoiren av alle, den heter jo selvtillit.

Våg å prøve noe nytt

Mote skal være lek, og det er lov å prøve seg frem til man finner både morsomme antrekk til hverdags og litt mer konservative plagg til kontoret. Mange som går i plus size velger ofte løse tunikaer eller andre topper, men hva med å prøve en tettsittende kjole? Som sagt, den viktigste accessoiren heter selvtillit, og du kan gå med akkurat hva du vil selv om du bruker plus size!

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.