Dersom du ønsker deg britisk design på sitt beste bør du sjekke ut kolleksjonene til Stella McCartney. Hun er oppvokst i England og utdannet ved designskolen Central St. Martins. Designet hennes er kjent for skarp skreddersøm, naturlig selvtillit og feminitet, noe som raskt gjorde henne til kreativ direktør for merket Chloe i Paris - og som hun har videreført i klesmerket under eget navn siden 2001. Nå har merket hennes vokst til å bli et livsstilsmerke og inneholder alt fra klær, undertøy, badetøy, sportstøy, accessoirer, sko, vesker, solbriller og parfymer.

Britisk design fra Stella McCartney

Stella McCartney er datteren til Beatles medlemmet og musikklegenden Paul McCartney, men hun er nå definitivt svært kjent selv. Stella McCartney har vært omgitt av kjendiser hele oppveksten, og fikk modellene Naomi Campbell og Kate Moss til å fronte kolleksjonen sin da hun skulle opp til eksamen i designstudiene. Selv om et kjent etternavn og kjendiser i omgangskretsen mulig har vært litt drahjelp i begynnelsen, så har Stella McCartney bevist gang på gang at hun står solid på egne designben med sine populære og hyllede kleskolleksjoner. Zalando har valgt ut flere spennende plagg fra Stella McCartney, blant annet badetøy, undertøy og adidas by Stella McCartney som er hennes fantastiske samarbeidsprosjekt med sportsmerket adidas.

Feminin mote for alle

Her hos Zalando har vi blant annet valgt ut et stort utvalg av badetøy. Du finner en rekke flotte badedrakter og bikinier i ulike snitt og farger. Hva med en klassisk sort badedrakt med halterneck, eller en tidløs trekantbikini? Du kan også få lekre blomstrede badedrakter og bikinier i hvitt, gult, grønt, blått og rødt. Enten du liker den mer sporty og dekkende varianten når du soler deg eller bader, eller du vil gå for en stripet bikini med høy truse eller en knyte-topp, så har vi badetøyet for deg. Med badetøy fra Stella McCartney er du klar for en tur på stranden, en dukkert i havet eller bassenget, eller å sole deg på en solseng eller i parken. Se hele utvalget av klassisk, sporty og feminint badetøy i nettbutikken og velg ut dine favoritter fra Zalando.

Andre har også kjøpt