accountaccountbagbagzalando logomenu

Alle Norges favorittmerker

100 DAGERS ÅPENT KJØP

Alltid gratis frakt og retur

Sport & Treningfra 2XU

Få det siste fra dette merket i din feed.
+ Vi vil vise deg nyheter fra dette merket i feeden fra nå av.
Merke
m
Farge
Pris
Størrelse
Overmateriale
32 artikler

2XU - kompresjonsplagg for maksimal ytelse og restitusjon

Ønsker du å få max ut av treningen din, eller er du på jakt etter et par treningstights med suveren passform? Da bør du sjekke ut kolleksjonen til 2XU. Det australske merket har spesialisert seg på treningstøy som skal bidra til å øke treningsprestasjonen og få kroppen til å komme raskere tilbake etter en treningsøkt. Kompresjonsplaggene holder musklene stramt på plass og øker blodgjennomstrømningen, noe som kan føre til bedre ytelse og raskere restitusjon.

Navnet 2XU står for "Two Times You", og henviser til en fordobling av det menneskelige potensialet i idrettssammenheng. Kompresjonsplaggene er laget så stramme at de trykker på muskelgrupper og får gjennomstrømningen til å gå raskere. Dette gjør at du kan orke mer på trening, at du får mindre slitasje i musklene og reduserer stølhet dagene etter trening. Merket ble grunnlagt av de tidligere triatletene Aidan Clarke, Jamie Hunt og Clyde Davenport. Snart spredte ryktet seg om de høyteknologiske idrettsklærne, ikke minst etter at flere verdensstjerner som triatleten Emma Snowsill benyttet merket. Nå har 2XU offisielle samarbeid med store idrettsforbund både i Australia og USA.

Australske 2XU benytter innovativ teknologi i fremstillingen av sitt treningstøy som passer ypperlig til idrettsgrener som for eksempel sykling, løping, fitness og studiotrening. Merket bruker mye ressurser i å følge forskning om både materialer og menneskekroppen, slik at man kan optimalisere og jobbe med kroppen i stedet for å begrense den. 2XU kolleksjonene har kompresjonsplagg både for damer og herrer, som armvarmere, sleeves, tights, jakker, shorts og trøyer. Enten du mosjonerer, trener på toppnivå eller er mest opptatt av at treningstøyet skal sitte som et skudd - så har 2XU treningstøy for deg. Flott passform og lekker design gjør at du samtidig kan føle deg vel. I nettbutikken finner du et godt utvalg av treningstøy for både ham og henne. Klikk deg inn og velg ut dine favoritter.