Sorter
  • Merke
  • Farge
  • Sportstype
  • Pris
  • Mønster
  • Leveranse
19 produkter

Er du en av de som alltid er på farten gjennom jobben? Kanskje er du også glad i et par ferieturer i løpet av året? Da vet du hvor praktisk det er å ha reisebager & kofferter i ulike størrelser lett tilgjengelig. En veske som rommer det mest nødvendige og som lett kan tas med som håndbagasje på flyet, er et must for mannen som ofte er på forretningsreise. Og hvis man i tillegg har et par trillekofferter man lett kan ta med seg på lengre reiser, er man klar for det meste. I dag finnes det jo også så mye variert reiseutstyr for en hver smak som på en og samme tid er praktisk og stilfullt.

Et bredt utvalg av reisebager & kofferter hos Zalando

I vår fantastiske nettbutikk finner du alt du trenger til både hverdags og ferie. I tillegg til klær fra mange ulike merker, har vi også et bredt utvalg av reisebager og annet utstyr og tilbehør i vårt sortiment. Hvis du trenger en ny koffert, da har du kommet til riktig nettbutikk. Vårt utvalg av reisebager & kofferter er meget variert, både hva gjelder stil og pris. Her finner du noe for en hver smak og lommebok. Det er kjempeenkelt å handle hos oss, og vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Klikk deg inn i vår nettbutikk i dag for å se hva vi kan tilby deg innen klær, kofferter, reisebager og annet tilbehør. Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Frakten er alltid gratis hos Zalando. Få varene tilsendt raskt og kostnadsfritt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Vi anbefaler

Fritidsutstyr

Fritidssko Herre

Trekkingryggsekk Dame

Fjellstøvler