Danskene ligger ikke på latsiden når det kommer til mote, design og stil, og det er kanskje Silas Adler og Jacob Berliner et levende bevis på. I svært ung alder har de tatt moteverdenen med storm, og satt seg fore å lage plagg for menn som går nye veier, både innen stilen sin og generelt i livet. Produksjonsnivået hos Soulland har også vært høyt siden starten – her lanseres det to sesongkolleksjoner i året, sammen med to pre-kolleksjoner. Som et urverk.

Ta med sjelen din til Soulland

Det er bare å overgi seg med en gang – plaggene fra Soulland kommer til å ha taket på deg innen kort tid uansett. Og vi på Zalando tror ikke du kommer til å angre uansett. Fokuset på herreplagg for oss «vanlige» menn har ikke alltid vært spesielt høyt, virker det som, men med Soulland har vi menn som har et øye for stil og mote fått en partner med på laget. Dette er plagg som er laget for deg som har en idé om hva du liker, men som trenger et merke som kan støtte opp om den stilen du har lyst til å skape.

Det stilen din trenger, fra Zalando og Soulland

Basisplagg er kanskje ikke et uttrykk som er kjent for alle, men det betyr rett og slett de plaggene som vi egentlig ikke klarer oss uten. Bukser, jeans, skjorter, t-skjorter og kanskje hoodies? Når de er på plass, kan vi begynne å bygge antrekk, og Soulland stiller med alt fra basisplagg til de litt mer «kronen på verket»-kreasjonene. Bygg din egen stil med Soulland – du finner alt du trenger til både makeover og vedlikehold rett her i nettbutikken vår. Sjekk ut disse danskene i dag du også – vi vedder på at du finner nye favoritter her hos oss!

Kjøpes ofte sammen med