Herre
Barn
Dette er "klær som er like vakre som en katedral", i følge designeren, Sonia Rykiel. Paris-designeren er kjent for sin revolusjonerende sømteknikk og har blitt hyllet i moteverden i en årrekke. Dette er ikonisk design!
Størrelse
Merke
Pris
Farge
Overmateriale
2 produkter
Sorter etter:

Når du hører navnet Sonia Rykiel tenker du kanskje på en rødhåret designer og fargerike klær. I så fall har du helt rett. Den ikoniske designeren ble kalt dronningen av strikkemote, og var den første som lot sømmene sitte synlig utenpå tøyet.

Leken stil med Sonia by Sonia Rykiel

Sonia Rykiel ble i 1980 stemt frem som en av verdens ti mest elegante kvinner, noe som gjenspeiler seg i hennes design. Født og oppvokst i Paris hadde Sonia Rykiel tidlig et godt øye for stil, eleganse og design. Da hun som gravid ikke kunne finne komfortable klær, bestemte hun seg for å lage dem selv. Det resulterte i en myk og tøyelig genser i strikk - og både mykheten og strikk har hun benyttet i samtlige kolleksjoner siden. Motehuset ble raskt en suksess da stjerner som Audrey Hepburn og Brigitte Bardot ble avbildet i flere Rykiel-plagg. Hun er kjent for stripete mønstre og er hyllet av motepressen gjennom årtier.

Trendy utvalg hos Zalando

Sonia by Sonia Rykiel er den mer lekne og tilgjengelige kolleksjonen hennes - her finner du garantert noe du liker. Velg blant vesker, sko, sandaler, loafers, kåper, shoppingbags, belter, sommerkjoler, bluser, gensere, nøkkelringer, fotside kjoler, jumpsuits, joggesko, t-skjorter, korte skjørt i metallfarger eller skinn. Hva med en ryggsekk i sølv, eller en nøkkelring med glossy lips? Visste du forresten at hun var den første som designet klær for postordresalg allerede i 1977? I dag er det enda enklere. Fra Zalandos nettbutikk kan du i ro og mak velge ut plagg og få dem levert hjem. Så enkelt.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike Air Max 90

adidas Stan Smith

Aktivitetsarmbånd