Katalog

1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Society – en hyllest til lær 

Society sine sko kan beskrives som funksjonelle statement-tilbehør. Alle skoene er laget av ekte lær, eller en kombinasjon av lær og tekstil. Materialvalget fremhever skoenes fasjonable preg, og fungerer som et lerret for alle de artige detaljene. De appellerer til vår rebelske side. De gir våre føtter den futten de trenger for å gå ut og erobre verden.

Kvalitet fremfor kvantitet

Vi bør tenke på kvalitet fremfor kvantitet når garderoben vår trenger en oppgradering. I vårt travle samfunn er kvalitet noe som innimellom blir oversett, men som vi vet vi bør tviholde på. Fordi kvalitet varer. 

Society har skjønt dette. Skoprodusenten har satset på et begrenset antall moteriktige modeller av god kvalitet. Vi kan bokstavelig talt gå skoene etter i sømmene og si oss fornøyde. Alt fra sømmer til forskjellige lærmønstre er meget synlige og klare for vår inspeksjon. Det klassiske svarte skinnet finnes i lakkert, matt og semsket. Spesielt gøy for oss er måten produsenten har valgt å trykke prikker, tøffe logoer og spennende mønstre i skinnet, i tillegg til blomster og kunstneriske symboler.

Stilige steg inn i byjungelen

Society-mannen har mange sko å fylle. Han er sofistikert, til tider rebelsk og romantisk med forkjærlighet for samtidskunst. Du kan være den som er klar til en ny arbeidsdag med et par ensfargede chunky sneakers i funksjonelt design. Deretter kan du plukke opp dine stilige snørestøvletter med logoer på, og gå på byen for en minnerik natt. 

Skal du på en konferanse eller på et mer formelt møte, kan du alltids velge noen fine snøresko av typen Derby. Reiser du derimot til varmere strøk, er det lurt å ta med et par mokkasiner eller sandaler i semsket skinn som passer til lyse linskjorter og lette jakker. Hvilket skopar utfyller din skogarderobe?