209 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Det ligger i navnet -klærne fra Soaked in Luxury lar deg nyte litt ekstra luksus, uten at du må knuse sparegrisen. Merket tilbyr feminine, edgy antrekk som kan styles etter personlig smak, med elegante snitt og lekre farger. Dessuten sørger overkommelige priser for at motebevisste kvinner kan unne seg litt luksus med Soaked in Luxury.

Luksuriøs stil med Soaked in Luxury

Soaked in Luxury er klærne for unge, stilfulle kvinner med forkjærlighet for moderne klær som enkelt kan tilføyes enhver garderobe. Unn deg litt uanstrengt luksus med blant annet fotside kjoler, nøytrale men sofistikerte topper, myke bomullsbukser og mye annet. En av grunnene til at vi elsker den enkle elegansen til Soaked in Luxury, er at klærne kan brukes både som basisplagg og til fest. Tilbehøret har alt å si. Den samme toppen kan være sporty til hverdags med sneakers og leggings, eller elegant på jobb og møter med bomullsbukser og høyhælte mules.

Soaked in Luxury - din stil, din mote

Klær er så mye mer enn bare praktiske plagg, du kan la personligheten din skinne igjennom og vise verden hvem du er med en bra garderobe og basisplagg av god kvalitet. Antrekkene til det danske suksessmerket er en sikker yndling blant kvinner som vet å fremheve personligheten sin med lekre plagg og iøynefallende detaljer. Soaked in Luxury lar deg gjøre nettopp dette. De allsidige plaggene er klassiske nok til du kan variere dem i det uendelige, samtidig som lekre detaljer skiller klærne fra mengden. Ta et dypdykk i luksuriøs mote og lek deg med fristende plagg fra Soaked in Luxury, og sett sammen din personlige, unike stil fra topp til tå.

Andre har også kjøpt