Filter

Sneakers

51 produkter

Her på Zalando.no har vi samlet et stort utvalg av flotte sneakers for menn i alle stiler og utførelser. Med dette utvalget blir det ingen sak å finne det fottøyet som passer til din stil. Alt fra kule skatesko til deilig lette stoffsko har vi i utvalget. Enten du liker farger eller nøytrale toner, finner du det her hos oss. Du vil uten tvil bli fornøyd med dine nye sneakers av god kvalitet fra kjente merker her på Zalando.no.

Stilige og behagelige sneakers for menn.

Det som er så kult med sneakers er at man kan kombinere det med så mangt. Enten du bruker dem til treningstøy eller du vil gi dressen din et avslappet preg, kan du bruke dine favorittsneakers. Det er du som er sjefen for din egen stil! Heldigvis har vi alt du trenger for å fullføre looken her på Zalando.no. Enten du behøver nytt tøy - til sport eller fritid - eller du ønsker deg mer tilbehør å veksle mellom i din garderobe. For eksempel har vi utrolig kule halskjeder, armbånd og herrevesker i alle størrelser og stiler. Gi deg selv lov til å finne fram til det du ønsker deg til ditt komplette antrekk på Zalando.no.

Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Zalando refunderer kjøp ved retur innen 30 dager. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Se også

Slimfit Jeans

Hatter Herre

Sokker