Dame
Barn
 • Merke
 • Pris
 • Fôr
  1 produkter
  |Sorter etter:

  For 125 år siden ble skoselskapet Wolverine startet opp av en herremann ved navn G.H. Krause. Underlinjen Wolverine 1000 Mile har eksistert under nettopp dette navnet i mer enn 100 år. Fra oppstart har selskapet vært opptatt av god teknologi i produksjonen av sko og støvler, og Wolverine viser gang på gang at de er eksperter på robuste støvler til bruk i røffe situasjoner, fra snekring på huset til turer i skog og mark. Wolverine har funnet opp en rekke patenterte teknologier for bedre såler, god isolering, effektiv vannavstøting, lettere vekt og bruk av materialer. Ser du setter et par nye støvler som vil holde på form og kvalitet gjennom flere år med jevn bruk, se ikke lenger enn til Wolverine 1000 Mile hos Zalando!

  Wolverine 1000 Mile – Walk a 1000 more

  I utvalget av Wolverine 1000 Mile hos Zalando Norge finnes en rekke anvendelige sko og støvler som vil innfri dine krav og vel så det, uansett behov og bruksområde. Her finnes flere modeller av kvalitets sko og støvler til både dame og herre, gjerne i nyanser av brunt eller klassisk svart. Også et par snørepumps har sneket seg inn i det ellers så tøffe utvalget, også disse med skikkelige såler og kvalitetssikret utførelse. Sjekk Wolverine 1000 Mile i dag og få deg en jerv på skohyllen du også!

  Få varene raskt og enkelt. Frakt og retur er alltid gratis hos Zalando.

  Gratis frakt!

  Zalando tilbyr gratis retur. Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert!

  Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

  Flere favoritter

  Relaxed Fit Jeans

  Skinnjakker

  Underbukser

  Funksjonsundertøy Herre Korte Bukser

  Cargobukser