Populære filter
165 produkter
zzaidane
zzaidane
4 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den ikoniske gule støvelen som Timberland lanserte for førti år siden er bare en av de mange gode støvlene og skoene du får fra det tradisjonsrike og seriøse merket. Zalando har fottøy til hele familien fra Timberland, de har utvidet produktkategorien sin og tilbyr nå alt fra snøresko, joggesko, båtsko, sandaler, loafers, slippers og støvler. Skoene og støvlene holder en høy kvalitet og har alle den robuste utformingen som gjør at de kan anvendes hele året i all slags vær. Timberland var faktisk det merket som først lanserte en virkelig vanntett støvel i lær, og dette ble gjort ved hjelp av innovativ teknologi som støpte læret rett ned i sålen. Siden dette gjennombruddet i 1965 har Timberland fortsatt å utvikle sine produkter og er kjent for godt håndverk og høy kvalitet.

Nærmere sjumils-støvelen kommer du ikke! Skoene fra Timberland er laget for å vare og for å være komfortable, du finner pensko, sommersko, vintersko og tursko fra tradisjonsrike Timberland her på Zalando.

Familien Swartz grundet Timberland i 1963 og har igjennom alle disse årene lagt vekt på å lage sko og støvler som en kan gå i hele dagen, hele året. Gjennom å sko folk skikkelig vil de inspirere til at alle gjør en forskjell i verden – selv har de blitt kåret til beste stedet å jobbe flere ganger de siste ti årene og er helt i toppen av merker som kjører klimatiltak i bedriften. Langsiktig tenkning er innebygget i Timberland, og det er godt å vite at skoene og støvlene ikke bare har en beundringsverdig og solid kvalitet, men også kommer fra en bærekraftig og samfunnsengasjert bedrift. De klassiske gule støvlene passer perfekt til en slitt olabukse, mens de elegante snøreskoene kan brukes både til dress eller som hverdagssko. Skal du ha et par med trendy høye joggesko er Timberland merket å velge både for voksne og barn. De slitesterke skoene sitter godt på foten og de fine fargene holder seg freshe i lang tid. Du kan med trygghet kjøpe Timberland til deg selv og barna, de slitesterke skoene er klassisk vakre og er gjennomsyret av godt håndverk fra tåspiss til hæl.

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers