Med en sterk og tydelig inspirasjon fra skateboard-mote, er Supra et populært merke både blant de som liker seg på rullebrett og de som rett og slett liker kule sko. Mange av de ansatte i Supra er selv skatere, og dette viser seg tydelig i et både praktisk og tøft design som frisker opp skohyllen og antrekket. De fleste modellene kan sies å henvende seg til et yngre publikum, så her er sjansen stor for at du kan finne den neste bursdags- eller julegaven til de unge i familien. Sjekk utvalget i vår nettbutikk og gjør et smart og stilrent innkjøp av Supra i dag!

Sko fra Supra – skatesko med tøffe detaljer

Finn frem til sneakers og støvler i alle tenkelige farger, fra svart til rosa eller gule. Toppet med mønstre som prikker, graffiti eller faktisk også leopardtrykk, gjør sko fra Supra at du får ekstra oppmerksomhet, enten du er i skateparken, på festival eller på skolen. Kombinert med hettegenser og jeans eller shorts er du sikret en avslappet stil til både jobb og hverdag. Finn gjerne en fargerik t-skjorte som matcher fargene på skoene. Hvis du ikke synes det blir for mye, kan du også matche klærne og skoene med en caps, noe mange skatere gjør med stor suksess.

Ingen skjulte kostnader.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om trender, produkter eller handel hos Zalando? Ring vår kundeservice på 23 96 26 42 eller kontakt service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Vans

Merrell

ASICS