Populære filter
51 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Praktiske og stilfulle Scarpa sko

Scarpa er merket for deg som er glad i lange turer utendørs og som er på konstant leting etter eventyr. Dette ikoniske merket har et bredt utvalg av sko med pigger, og har spesialisert seg på solide fjellsko med en hard overflate og pigger som vil gi deg den beste turopplevelsen. Du finner en rekke ulike design og typer pigger, slik at du selv kan tilpasse skoen til dine behov.

En rekke fargerike alternativer er tilgjengelig for deg som liker å skille deg ut fra mengden. Et godt eksempel er de kule Scarpa skoene i rosa med lyseblå striper for et ungdommelig og fresht utseende. For deg som ønsker noe mer nedtonet, så finner du modeller i sort eller lyseblått, noe som betyr at disse skoene vil fungere godt med andre typer klær slik som jeans eller chinos.

Scarpa fottøy sørger for praktiske detaljer

Selv om Scarpa fottøy også fint kan brukes i byen eller i mer urbane strøk, så er DNAet hentet fra fjellklatring og røffe naturområder. Bruken av solide materialer, slik som lær og tekstiler, sørger for en sko som både er vanntett og som effektivt holder føttene dine varme. Dette er særlig viktig for deg som oppholder deg mye i fjellet hvor været kan skifte ekstremt fort. Selve innermaterialet er satt sammen av tekstil, noe som sørger for komfort og bidrar til å redusere friksjonen internt i skoene. Dekksålen er satt sammen av materialer bestående av tekstil, noe som gir god demping og stabilitet.

Selve sålen består av syntetiske materialer, som er laget for maksimal komfort og demping. Fordelen med syntetiske materialer er at de ikke slites ned på samme måte som naturlige fibre. Videre gir dette også et glimrende grep på glatt underlag. Skoene fra Scarpa kjennetegnes ved den forsterkede hælen og tåen, noe som beskytter dine føtter fra steiner. Den slitesterke yttersålen og avtagbare innersålen er med på å sikre at føttene ligger godt i skoen til enhver tid.

Miljøvennlige sko fra Scarpa som garantert vil vare

Scarpa har med sine gamle røtter et stort fokus på naturlige fibre og slitesterke materialer. Her finner du utstrakt bruk av lær og polstring bestående av syntetiske stoffer. Denne kombinasjonen bidrar til sko som har svært lav vekt, noe som reduserer klimautslippet fra hvert par sko. Videre, så er skoene utviklet for å kunne repareres ettersom de er satt sammen av materialer som er mulig å lappe sammen hvis uhellet først skulle være ute.