Populære filter
78 produkter
yelena_gia
yelena_gia
5 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bli med på tur i Pavement sko

Danskene kan design, og de beviser det igjen og igjen. En kombinasjon av trendy utseende med materialer av god kvalitet, gjør at dansk design plasserer seg på øverste hylle. Se bare på Pavement sko, som er skreddersydde for en ettermiddagstur i parken.

I Pavement legger de vekt på et solid håndverk og unike detaljer, som kjennetegner hver eneste kolleksjon. Her finner du spennende urbane uttrykk på yttersåler som gir føttene dine støtte på tur.

Unike stiler med respekt for materialet og en sublim passform

Enten du ser etter stilige støvletter eller kule joggesko, så har designerne i Pavement jobbet med passformen i forhold til materialene de bruker på en slik måte at du kan gå langt. Det er bare å ta dem på, og du er like stilig som komfortabel.

Med sitt tette samarbeid med utvalgte produsenter i Portugal og Spania, videreføres kvaliteten fra tegnebrettet helt ned i de unike detaljene som du og jeg kan dra fordel av. Enten du velger deg et par i ekte lær som formes etter foten og en syntetisk såle, som demper stegene mot asfalten, eller du finner deg et par i et syntetisk materiale med for av tekstil, så vil du kjenne det med en gang du tar dem på.

Det er ingen hemmelighet at både Portugal og Spania er gode på nettopp det å produsere godt fottøy, som samtidig sitter lekkert på foten.

Platå eller hæler

Pavement følger med i de trendy linjene, og når platåskoene er tilbake, er det klart at de ligger helt i tet med de aller kuleste. Her kan du legge centimeter til høyden din, og samtidig fullføre den trendy stilen. Med runde skotupper og en blokkhæl sitter platåstøvlettene godt på føttene, og det er fare for at de raskt blir en favoritt.

Sålene er laget av et syntetisk materiale og gir god støtte til foten, samtidig som de virker dempende mot harde overflater. I tillegg er sålene laget med kledelige detaljer som er unike for hver modell. Som for eksempel den lekre dekksålen på gummistøvlene. Den er av kledelig lær rundt en syntetisk såle med oppbygd struktur.

En annen modell som raskt kan bli en favoritt er tøflene av ull med et overmateriale av suede. Sålen er av slitesterk thunit, og tøflene sitter behagelig på føttene. Disse er like behagelige på kaldeste vinteren som midt på sommeren. Selv når de er varmt foret.