Populære filter
  • Dame
  • Herre
  • Barn
28 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
Laury
Laury
6 produkter

Mammut sko - de beste til fjells

Kaspar Tanner grunnla Mammut i 1862, med etableringen av et taulager i Sveits. Mammut ble opprinnelig brukt til landbruksformål, men produserte senere de første syntetiske tauene for fjellklatring og andre friluftsaktiviteter. Mammut leverer i dag utstyr og fottøy av høy kvalitet. Noe som reflekterer selskapets forpliktelse til å utvikle nytt utstyr som ikke svikter under de tøffeste forhold.

Med 150 års erfaring er det ikke overraskende at merkets sko er en suksess. De har viet all sin kunnskap til å lage fottøy som oppfyller de strenge kravene til seriøse friluftsentusiaster. Hvis du brenner for fotturer og fjellsport, er Mammut fottøy et perfekt valg. Dette er et merke som med årene er blitt en referanse innen denne typen sport.

Mange av disse produktene oppfyller bærekraftskriteriene, som betyr at de er laget av minst 70 % økologiske materialer. Disse materialene er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel og uten genmodifiserte frø, noe som har mindre skadelig påvirkning på miljøet.

Mammut trekkingskofor ekstreme ruter

Mammut trekkingsko er halvhøye sko som dekker ankelen. Skoene er ideelle for ruter med middels, høy eller ekstrem vanskelighetsgrad. Derfor er det nødvendig å velge sko med de riktige egenskapene og teknologiene.

Fjellskoene kjennetegnes ved at de er tyngre enn trekkingskoene, men allikevel er sikre og har perfekt fotstøtte. På samme måte garanterer merket at skoene har fast grep, tilstrekkelig trekkraft, beskyttelse og behag for føttene.

Når du begir deg ut i vanskelig terreng er godt fottøy ofte den mest avgjørende faktoren. Fjellskoene skal beskytte føttene våre mot steinete underlag og slag. For å beskytte tærne våre, bør fjellfottøy derfor inkludere en forsterket frontfot.

Velg riktig - velg Mammut sko

I skoene blir det brukt syntetiske stoffer, både utvendig og innvendig, selv om det finnes sko hvis ytterside er laget av skinn og innsiden kan være foret med stoff. Sålene er laget av slitesterk gummi, slik at fottøyet tåler alle typer underlag. I tillegg har alle skoene polstring mot kulde, slik at føttene tåler de kalde temperaturene i fjellet.

Mammut tursko garanterer et fast grep, tilstrekkelig trekkraft og beskyttelse for føttene. Denne typen fottøy er også preget av en mer teknisk og stivere såle. Det finnes også halvsterke såler, som er mer egnet for ruter, samt forhold med middels til høy vanskelighetsgrad. Å velge riktig fottøy for fjellsport er svært viktig for å kunne redusere risikoen for skader.

Her hos Zalando finner du et godt utvalg tursko, fjellsko og trekkingsko til herre og dame. Veldig komfortable sko som forhåpentligvis vil passe din fot perfekt. Her vil du finne de fleste og mest populære modellene fra dette kjente kvalitetsmerket.