Populære filter
2 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

LEMON JELLY Sko inspirert av catwalk-trender

LEMON JELLY Sko byr på et moteriktig utvalg med fottøy i mange variasjoner fra Portugal. Merket presenterer en voksen vri på dine tidligere favoritt-sko fra barndommen, for eksempel lakkerte regnstøvler. De ble grunnlagt i 1973, og har derfor god erfaring å spille på.

Her får du fargerike sko, støvler og sandaler laget av slitesterk PVC av ypperste kvalitet. Ikke minst har de en vanntett finish, som er skikkelig praktisk til hverdags.

De forskjellige modellene er inspirert av trendene på catwalken. Slik får du det beste av det beste; praktiske, men samtidig moteriktige støvler.

Vannbestandige LEMON JELLY shoes outlet

Blant utvalget til LEMON JELLY shoes outlet, kan du komme over lekne sykkelstøvler i både dype fargetoner og lyse nyanser. Lange gummistøvler gir den ekstra beskyttelsen du trenger når du tråkker i vannpytter til og fra jobb.

Disse gummistøvlene er både slitesterke og tåler det meste, samtidig som de er behagelige å gå med. Årsaken er sålene, som er laget i teknologiske, myke materieler, spesielt designet for å gi komfort fra første til siste steg.

De fargesterke cagoule i vannavstøtende materiale kan du bruke sammen med en bluse med utsvingede ermer, kombinert med et midiskjørt. Dette er et stilig antrekk som mikser det feminine med det mer røffe, og er en stil som gjør at du skiller deg ut.

Den bærekraftige moteverden av støvler

Dette merkethar tro på en bærekraftig produksjon, ved å produsere lokalt i Portugal. Dette for å sikre en trygg og lokal arbeidsplass for alle ansatte. Det gir støvlene fra dette merket en følelse av ekthet og sjarm.

Helt siden 2019, har LEMON JELLY vært sertifisert av PETA, som et vegansk merke, som bruker veganske materialer, det vil si at det ikke er noe animalsk i skoene deres. I tillegg ble det lansert en fottøyserie med 100 prosent resirkulerte materialer.

Støvlene er bygd opp slik at det er resirkulerte tråder med elastisk materiale på sidene. Sømmene er av resirkulerte plastflasker, mens sytrådene er resirkulert polyester. Overdelen er av resirkulert PVC, mens innersålen er av resirkulerte plastflasker. Yttersålen er av resirkulert TR. Siden skoene er laget av resirkulerte materialer, kan det oppstå variasjoner i fargene. I og med at støvlettene er designet for å være slitesterke, er de robuste og tåler bruk i de røffe værforholdene du ønsker å beskytte deg mot. Det at de er såpass slitesterke, betyr at du kan bruke dem lengre.