Populære filter
25 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Aktive føtter i La Sportiva sko

Når kontakten med underlaget gjelder er det lurt å overlate det til et par La Sportiva sko. Dette italienske skomerket har sin opprinnelse fra nesten hundre år tilbake, da Narciso Delladio begynte med sitt håndverk på et lite verksted. Nå er La Sportiva et ledende, populært skomerke innen alt av fjellturer, fjellklatring og skisport.

Under andre verdenskrig hjalp han til med å lage gode fjellsko, og nå har La Sportiva blitt store på akkurat det. Kontakten med underlaget er viktig under alle forhold, i tillegg til at skoene er proporsjonert riktig i forhold til fotbladet. Enten du velger deg et par klatresko, fjellsko eller løpesko, så kan du være sikker på at et par fra La Sportiva er med på å gjøre opplevelsen din optimal.

Solide såler og god ventilasjon

Mye av det gode håndverket ligger nettopp i yttersålen som er profilert med tanke på bruk. Yttersålene er enten syntetiske eller av gummi, og er formet for at du skal oppnå en god kontakt med underlaget. I tillegg ligger det en demping i både yttersåle og mellomsåle. De fleste mellomsålene er også formet etter foten på en måte som støtter opp under den.

Det er også viktig at materialene som skoene lages av både puster og er vanntette, eller i det minste vannavstøtende, slik at du holder deg både varm og tørr lengst mulig. Med en avrundet skotupp, og gjerne med en forsterket hæl og tå, så får du en ekstra beskyttelse sammen med beskyttelseskanten rundt yttersålen.

Innersålen er gjerne avtagbar, og både konturert og polstret for en ekstra komfort. På den måten kan den også skiftes ut, dersom du behøver det.

Robuste sko til aktive dager

Enten du lever en aktiv livsstil eller du liker aktive dager bare her og der, så er den robuste kvaliteten fra La Sportiva en god støtte på tur. Flere av fjellskoene er utstyrt med en Gore-Tex®-membran som isolerer og holder deg tørr.

Det robuste følger ofte helt ut til designet, der materialvalgene som blir tatt sørger for at skoparet er slitesterkt og tåler den røffe turen i fjellet. La Sportiva tåler både de italienske alpene og den norske fjellheimen, og de tåler det godt.

Finn frem til det paret du liker aller best allerede i dag, og kjøp dem her hos Zalando. Dette er robuste sko som du kan bruke i flere sesonger og som tåler aktive dager. Med smarte detaljer, som god snøring, så sitter de som et skudd på foten.