Alle

Sko fra Kawasaki

Filter (1)

27 produkter

Kawasaki har et utgangspunkt i sko til bruk når man spiller badminton, og en lang tradisjon for sporty kvalitet som spenner over 30 år. Merket ble grunnlagt i Danmark, og med inspirasjon fra god, gammel øst-europeisk design, vil Kawasaki imponere de som er ute etter funksjonelle sko til sport og hverdags. Sko fra Kawasaki kan nok fortsatt brukes til badminton, men de gjør seg like godt på skolen, på jobb eller på en uformell fest. Dansk retrodesign med et velklingende japansk navn, kan det bli bedre?

Kawasaki – tøft design og sporty kvalitet

I utvalget fra Kawasaki finner man populære modeller som Hot Shot, Retro og New Basic. Med smakfulle og stilige farger er det lett å velge en modell som passer for deg. Kawasaki retter seg hovedsakelig mot gutter og herrer, men det finnes også modeller for damer. Enten du er glad i ballsport og et fartsfylt og aktivt liv, eller bare liker den litt retro 70-tallsstilen som Kawasaki representerer, kan du finne enkle og gode joggesko og sneakers som vil gli rett inn i ditt forråd av sko til hverdagen. I vår nettbutikk finnes et stort utvalg av sko til herre, Kawasaki gjør at du sikrer både stilen og komfort til alle anledninger!

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Bestill varer fra Zalando og få de levert kostnadsfritt. Frakt er alltid gratis!

Returner varen innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis hos Zalando!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 23 96 26 42 eller service@zalando.no

Andre har også kjøpt

Vans

ASICS

Adidas Originals