Sko

Populære filter

Joya Sko med teknologiske fordeler

Det sveitsiske merket Joya Sko ble grunnlagt i 2009. Deres utvalg av sko er utviklet for å avlaste rygg, nakke og ledd. Måten dette blir gjort på er via deres teknologi i de patenterte sålene som byr på en ekstra god støtdemping. Skoene gir dermed en naturlig rullende effekt fra hæl til tå, slik at føttene kan bevege seg naturlig på hvert steg som blir tatt.

Teknologien i sålene er med på å styrke muskulaturen din, forbedre balansen og gi en langt bedre kroppsholdning som du gjerne trenger. Denne teknologien som brukes er blant annet sertifisert av en medisinsk stiftelse i Tyskland kalt AGR. De jobber for å fremme en bedre rygghelse globalt sett.

Det fine med teknologien som brukes er at du vil kjenne forskjellen fra de første stegene du tar. Slike sko er bra til bruk for deg som sliter med ryggplager, eller som bare trenger å avlaste ryggen med sunne sko.

Et bredt Joya sko tilbud med helsefremmende egenskaper

De patenterte sålene er myke, samtidig som de får sikret den optimale trykkfordelingen under fotsålen. Dette fører til forhindring av konsentrasjon av spenninger. Med Joya finner du sko som kan passe til ulike sesonger eller anledninger.

Føttene synker inn mens du går, noe som fører til at hoften følger etter. Dette gjør at musklene i ryggen din stabiliseres av bevegelsen, noe som har en positiv innvirkning ved ryggplager.

PU-sålens sterke pute-lignende virkning reduserer trykket på ryggraden, som igjen kan gi en gunstig effekt. Det er dermed sko med flere fordeler, samtidig som det er flott design.

Gode arbeidssko og fritidssko

Modellene fungerer gjerne som gode arbeidssko innen for eksempel helsevesenet, da det er et yrke som preges av mye stående arbeid. Skoene brukes kan også brukes for deg som jobber med servering og lignende. Fordelen med å bruke slike sko som arbeidssko, er at det virker avlastende på kroppen din. Dette betyr at du slipper ubehaget med plager i leddene dine, når du for eksempel har stående arbeid dagen lang. Da kan du heller bruke energien på å jobbe, i stedet for å oppleve smerter.

Dette merket tilbyr også flere modeller ment til friluft eller sport som er perfekte på tur. Joggeskoene kan passe fint med shorts og genser for den som lett blir varm. Til turer i kjøligere værforhold, kombiner skoene gjerne med allværsjakke og turbukse.

Til en avslappet hverdagsstil kan et par av disse skoene passe til skjørt, bluse og cardigan. Bruker du dem til kontoret, så passer de med finbukse og skjorte.