Populære filter
66 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

De råeste naturopplevelsene og den sterkeste erfaringen fra utendørslivet får du gjennom Jack Wolfskin. Valgene er mange på Zalando, her finner du støvler og sko fra Jack Wolfskin i dine favorittfarger og med stor grad av variasjon. Det maskuline og kraftfulle navnet sier noe om et merke som tilbyr slitesterke og robuste sko, støvler og sandaler som er skreddersydd til klatring, trasking, løping, sykling og andre friluftsaktiviteter. Jack Wolfskin har sine røtter i Tyskland, men strekker sine grener langt utover kontinentet og videre til alle deler av jordkloden. Det kjente merket har over seks hundre butikker verden rundt. Dedikasjonen til utendørsliv og kvalitet i produktene gjør at Jack Wolfskin er det foretrukne merket for mange friluftsmennesker verden over.

Fjellklatring og fiske, turgåing og løping – hele spekteret av fottøy tilbys av et av Europas ledende merker innen friluftsutstyr. Velg Jack Wolfskin-sko i dag og sett spor!

Uansett hva slags tur du skal på har du tatt det rette valget med Wolfskin på bena. De prestasjonsfremmende og miljøvennlige sandalene, støvlene og skoene gir deg en følelse av å være ett med naturen enten du løper, klatrer, trasker eller traver. Jack Wolfskin er et merke som tar sitt sosiale ansvar på alvor og sørger for gode betingelser og rettferdighet for sine ansatte. De er også bevisst på sitt miljøansvar og har nå begynt å fase ut bruken av PFC’er i produksjonen. Designet på de vanntette skoene er så godt at du finner dem på føttene til de som traver i storbyen så vel som de som trekker i fjellene. Ja, Jack Wolfskin er rett og slett in, hipt, kult, på moten, trendy og hot. Kort sagt kan du kjøpe skoene fra Jack Wolfskin i dag og ha utbytte av dem på alle arenaer.

Se også

Overknees

Gummistøvler

Loafers

Espadrillos

Klassiske Snøresko

Seilersko

Pene Loafers