Sko

Populære filter
172 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Glimrende Fila sko som gjør dagen litt bedre

Fila er et av flere ikoniske merker du finner hos Zalando, enten du shopper etter nye joggesko, sneakers eller noen sliders til stranden og trening. Merket har røtter tilbake til Italia, og har lenge vært en favoritt blant idrettsfolk og andre som ønsker en stilig og laid back sko til trening og til hverdags. Fila er i dag kanskje mest kjent for sine innovative designs og kraftige såler på skoene, som gir dem en unik profil.

Hva med en tøff joggesko i farger som sort eller helhvitt? Disse skoene er laget ved hjelp av en lærimitasjon på yttersiden, for en solid og røff overflate. Du finner Fila-logoen sydd inn på oversiden, for den karakteristiske looken. For deg som heller foretrekker en lysere farge, finner du også disse skoene i farger som beige eller lyserosa.

Fottøy fra Fila som gjør treningen lettere

For deg som vil handle inn et par Fila-sko til trening, har du flere gode alternativer og muligheter tilgjengelig. Et godt utgangspunkt er skoene med en rundet såle, som sørger for god demping og balanse ved trening utendørs. Den runde skotuppen og flate hælformen sørger for beskyttelse fra grus og steiner. Du finner også lukking med snøring, for deg som vil benytte deg av det. Hvis du heller foretrekker et flatere design, bør du ta en titt på fottøy fra Fila formet som en tennissko.

Skoene kommer med et overmateriale bestående av lærimitasjon i høy kvalitet, for en unik look. Innermaterialet er satt sammen av tekstiler, og sålen består av diverse syntetiske materialer. Du finner også et tynt innerfor som gir skoen struktur, og som bidrar til en bedre passform. Snøringen er tilpasset aktiviteter som tennis og løping, ved at du kan stramme skoene godt rundt foten for en enda bedre passform. Hælformen er designet som et platå.

En rekke spennende muligheter for å kombinere sko og klær

Det rene og enkle designet til de fleste av Fila sine sko, gjør det enkelt å finne klær å kombinere dem med. Du kan enkelt kombinere skoene med avslappede chinos, for en vårlig look. Legg gjerne til en kul vindjakke, eller dunjakke med hette.

Skoene fra Fila har et sportslig DNA, slik at de ser stilige ut med hvite tennissokker, samt med en retroinspirert Fila-genser for en uformell look. Kombiner gjerne med en tøff lue fra samme merke hvis du vil skille deg ut.

Fila satser stort på materialer laget av fornybare stoffer, som polyester. Det benytter også slitesterke og solide materialer i skoene, som lær for en høy grad av komfort, som også vil vare over flere år.